top of page
Daniel Doornkamp, jongleur, boeken,

Een jongleur inhuren

Een jongleur inhuren voor de scherpste prijs? Met jaren lange werkervaring op talloze locaties is Daniël dé beste keuze voor uw evenement. Met zijn diverse aanbod en unieke showconcepten is er voor iedere gelegenheid een oplossing op maat. Vanaf het eerste klantencontact tot nabespreking van de show wordt u hoogstpersoonlijk door Daniël zelf te woord gestaan.

Daniel verzorgde optredens in binnen- en buitenland voor diverse opdrachtgevers. Van optredens bij de Zwarte Cross, Kerstcircus Enschede, Circo Circolo tot flitsende optredens voor Feyenoord Rotterdam, AEGON Nederland en Liander. Met jaarlijk meer dan 100 boekingen is Daniël dë jongleur van dit moment. Kies voor een van de showconcepten zoals: een podiumact, bedrijfspromotie of workshop. bent u nog niet overtuigd? Scroll dan gerust nog even door verder!

BOEKEN VAN EEN TOP JONGLEUR

Bij het boeken van een topjongleur kiest u voor een act van wereldformaat. Daniël heeft op zij 21-jarige leeftijd al op talloze feesten, shows & evenementen opgetreden over de hele wereld. Al deze ervaring neemt hij mee om de Nederlandse markt te verbazen met een show waar nog lang over zal doorgepraat worden.

 

een topjongleur is relatief duurder dan een standaard jongleur. Dit geld ook voor Daniël, dit  komt doordat Daniël continu blijft investeren in nieuwe showconcepten en daarmee ten aller tijden de beste prestaties blijft leveren. Desondanks heeft u via www.tempojongleur.nl direct contact met Daniël waardoor u naadloos uw wensen u behoeftes kan afstemmen en eventuele ruis wordt voorkomen. Daarbij komt kijken dat Daniël alleen zo zijn scherpste prijzen kan bieden. 

Waarom Tempo Jongleur

Daniël inhuren?

professioneel begeleiding vanaf uw eerste contact tot de nabespreking

 

Exclusieve korte lijnen via www.tempojongeur.nl met Daniël zelf 

jaren lange werkervaring waardoor voor ieder evenement een passende oplossing beschikbaar is.

De scherpste prijzen voor alle showconcepten 

 

 

Overtuigd van de veelzijdigheid van deze jongleur? Boek hem dan nu voor uw gelegenheid!

Daniel Doornkamp foto website_-9.jpg
Daniel-photo-19.jpg

Bedankt voor de inzending!

bottom of page