Workshop-jongleren.PNG

Workshop jongleren

Leer jongleren met 3 ballen van Nederlands beste jongleur. Geschikt voor  teambuilding activiteiten of personeelsfeesten. 

workshop-jongleren-personeelsfeest.jpg
workshop-jongleren-personeelsfeest.jpg

Op zoek naar een workshop jongleren?

Van wie kunt u beter leren jongleren dan van Nederlands beste jongleur? Gewoonlijk reist Daniël de Europa door met zijn shows maar speciaal voor uw bedrijf komt hij zijn kennis delen van "'het vangen en loslaten"'.  De juiste basis voor het jongleren, duidelijk en stapsgewijze uitlegt.  Na zo'n workshop kunt u thuis verder. Wie een half uur per dag jongleert wordt slimmer, krijgt een beter probleemoplossend vermogen, kortom, uw brein verandert voorgoed. 

Training voor teambuilding

Een workshop jongleren is niet alleen geschikt voor uw bedrijf gelegenheid door het hoge entertainment gehalte van Daniël maar ook erg leerzaam voor de toekomst. We frissen uw hersens weer even op door de twee hersenhelften samen te laten werken en overtreffen op deze manier de verwachtingen. Stap uit uw comfort zone en verleg uw grenzen! 

 

Leer jongleren met 3 ballen

De workshop bestaat uit een praktische les waarbij u op een prettige manier de basis van het jongleren wordt bijgebracht. Aan het einde van de workshop zal 90% van de deelnemers de beginselen van het jongleren onder de knie hebben. Wie had dat in de ochtend voor ogen mogen hebben? Waarbij vele zulle starten met het ouderwetse doorgeven, gaan we dit patroon doorbreken en de juiste flow verwerken in het patroon.

 

 

 

 

 Interesse in één van mijn diensten of advies nodig op maat?  Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan

Kies de beste kwaliteit voor een workshop jongleren

U gunt u zelf en uw personeel toch het beste? Bij Daniel bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, kwaliteit en structuur.  Maar wie kan dit u beter vertellen dan Daniel zijn klanten?

"De workshop bij ons op locatie werd goed ontvangen.  Veel positieve reacties en de professionaliteit van Daniël kwam duidelijk naar boven! een aanrader" - AEGON

"Ik probeer al jaren te jongleren en nooit is het me gelukt en nu kan ik dan een minuut jongleren." na al die pogingen zonder succes"'- Eva Peters, deelnemer workshop

Veel gestelde vragen over een workshop Jongleren

Om u op weg te helpen hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat kan ik verwachten van een workshop jongleren?

Bij de workshop jongleren gaan we de aspecten van het basispatroon behandelen. Tijdens deze les zal u op een leuke manier uitgedaagd worden om uw grenzen uw verleggen. 

Waarom een workshop jongleren voor mijn bedrijf?

Jongleren is niet alleen leuk maar ook zeker erg leerzaam. Laat uw werknemers out-the-box denken en doorbreek huidige gewoontes. Dit zijn enkele metaforen die te maken hebben met werkveld van uw personeel.

Hoelang duurt een workshop jongleren?

De workshop zijn mogelijk tussen de 30 en 90 minuten per lesdeel. Specifieke wensen? Neem dan contact op! 

Ik kan doorgeven met ballen, dit is toch goed?

Bij de juiste manier van jongleren worden de ballen niet doorgegeven maar gekruist. Dit houdt kort in dat de ballen in een kruis van links naar recht worden overgegooid. Het Een juiste basis is essentieel voor een maximale uitdaging van de hersens.

Wat is de prijs van een workshop Jongleren?

De gemiddelde prijzen van de workshops liggen tussen de €500 en €1200 ex. btw. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Om een definitieve prijsindicatie te kunnen geven vragen we u hier contact op te nemen voor een offerte.